A WordPress a világ legnépszerűbb tartalom kezelője, ez idehaza is érezhető, rengetegen használnak WordPresst, szinte minden kisvállalkozás. Miért? Mert olcsó, látványos és tovább fejleszhető. Millió sablon, bővítmény kapható hozzá, ezért napok alatt meg lehet csinálni vele egy igényes céges oldalt.

Ráadásul az online marketing munkákhoz is igen jó eszköztárral rendelkezik, kiváló ingyenes hírlevél küldők és felugró ablakok kényeztetik az anyagi javakban nem dúskáló vállalkozót.

A fejlesztők általában egy dolgot nem adnak egy WordPress weboldal átadásakor: használható kezelési útmutatót vagy ha úgy tetszik, felhasználói tanfolyamot.

Természetesen mi adunk, méghozzá kétféle formában is: a., átfogó WordPress e-kézikönyv b., tantermi tanfolyamok a belvárosban.

A tapasztalat azt mutatja, hogy ha egy vállalkozó megismeri alaposan, mire képes a saját weboldala, akkor pár hónapon belül jelentősen meg tudja növelni saját forgalmát.

Megéri, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://a-weblap-keszites.blog.hu/api/trackback/id/tr8114741219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása