Elmebeteg ügyfelek

2012.06.25. 18:15

weblap-keszites.jpg

A weblap készítés miért lenne kivétel? Csak nekünk több időt kell eltölteni egy idiótával, mint a fodrászoknak.

Van az úgy, hogy az ember vonzza a hülyéket, mint a mágnes. Ráadásul minél nezehebb a gazdasági helyzet, az emberek annál hülyébbek. Az egyszerűbb csak nem figyel oda, a rosszabb fajta direkt néz hülyének, mert azt hiszi, ettől a végén kevesebbet fizet.

Klasszikus verzió, amikor semmi nem jó. Az ilyen képes ezerhétszázszor átszíneztetni a logot, majd pixelenként jobbra és balra rakatni, mintha ez bármit is számítana a weblap eredményeiben. Természetesen emellé bonyolult és áttekinthetetlen excel táblákat ad árlista gyanánt, rosszul fotózott, életlen képeket. És ezt kéne betenni egy joomla webshopba, vagy virtuemart alá!

És amikor már azt hisszük, hogy a végére értünk és lehet számlázni, kezdődik minden előlről. Különben is, az unokaöccse informatikus és a feléből megcsinálta volna. És egyáltalán, miért nem látszik azonnal a google-ban?

Az az igazság, hogy ilyenkor irigyeljük a fodrászokat. Egy olyan ügyfelet könnyű kidobni, aki csak kétezret költ el nálunk. Na, de ha ennek tízszeresét?

A bejegyzés trackback címe:

https://a-weblap-keszites.blog.hu/api/trackback/id/tr654610612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása