Természetesen eljött az a pillanat, amikor az ügyfelet felhívták és garantálták neki, hogy napokon belül az első helyen lesz. Persze, a Google-ban. És persze elhitte. Sikerült is odaadni többszázezer forintot a csalóknak. Pedig ha egy kicsit is utánanézne, olcsóbb keresőoptimalizálás árakat is találna!

Természetesen ez csak utólag derült ki. A csaló cégnek volt annyi lelkiismerete, hogy a kapott pénz 10%-áért vett egy adwords hirdetést, aztán teljesen eltűnt. 

Nagyon sokszor azóta is visszatérő téma, ezért mindig elmondjuk. A Google a Google tulajdona, első helyet csak ők garantálhatnának, de nem teszik, nem ez a dolguk. Ráadásul a Google komolyan veszi, hogy az első legyen, így állandóan új algoritmusokat léptet életbe a "linkmarketinges" manipuláció ellen. Két legutóbbi megmozdulása ( Google Panda, 2012. április 24. és Google Pingvin, április 29. ) weboldalak ezreit büntette vagy sorolta hátra. A seo-s cégek a Webmasters Tools fiókjukba pedig büntiről szóló szép levelet kaptak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-weblap-keszites.blog.hu/api/trackback/id/tr104506029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása